Jumat, 11 Juli 2014

Mudahnya Hari Bersama Lumia 1520

Saya ini bukan orang yang gadget mania. Dulu, bagi saya Handphone ya cukup buat telepon sama SMS. Udah. Oiya satu lagi KALKULATOR, hahaha penting banget tuh. Mak Irits geto loh!

Saya lebih fokus pada kebutuhan bukan keinginan gaya-gayaan. Apalagi kalau harus mengeluarkan budget yang tak sedikit.

Sampai socmed macam facebook dan twitter pun ngetren, saya tetep kekeh sumekeh pake HP biasa aja. Nokia yang ngga berwarna, ringtone monochrome, dan tentu saja ngga bisa internetan.  Kalo update status kan bisa di PC aja yang terhubung dengan internet, karena saya juga bukan tipikal orang yang harus tiap saat update status ataupun online.

Itu dulu. Namun semua berubah semenjak negara api menyerang *halah* *iki meneh*. Semenjak menekuni profesi blogger saya kemudian berpikir ulang.

Di socmed saya melihat temen-temen nyetatus dapet ini itu dari livetwit atau liveblog saat ada event. Mbok lombanya live SMS atau live call aja biar saya bisa ikutan gitu lo hahaha.

Dan belakangan ini di Facebook, twitter, maupun blog banyak banget yang ngomongin Nokia Lumia 1520. Ada yang foto dengan Lumia-nya. Ada yang pamer foto hasil jepretan Lumia 1520. Baguuus. 

Hari-hari saya jadi dipenuhi dengan Nokia Lumia 1520, tapi milik orang lain hahaha *menatap dengan sirik*


"Eh ada Lumia 1520 nganggur, pake ahhh," kata Thifa

Ah seandainya saya memiliki gadget keren itu, saya bisa melakukan banyak hal sesuai profesi saya sebagai blogger. Saya bisa ngeblog, memfoto banyak objek keren, update status, ngetwit, hanya dengan satu benda! Oh Mudahnya hari bersama Nokia Lumia 1520

Coba bayangin kalo saya harus bawa netbook, hape, kamera kemana-mana untuk mendapatkan semua fungsi yang saya sebutkan tadi. Plus bawa satu balita dan satu bayi ke tempat acara! Baru bayangin udah setres duluan hehehe.

Sayapun googling mencari tahu tentang Nokia Lumia 1520 ini, ternyata lumia 1520 punya banyak kelebihan, antara lain:


  • Ada Microsoft Office-nya, jadi kalo mau ngetik-ngetik enak. Penting nih buat penulis dan blogger macam saya
  • Kapasitas penyimpanan internalnya besar 32 GB, jadi asik lah buat nyimpen foto-foto yang banyak makan memori
  • Waktu bicara yang cukup lama sekitar 25 jam, cucoklah buat eykeh yang suka males ngecharge dan irit listrik tentunya karena jarang ngecharge
  • Ada fitur wife hotspot. Asik nih bisa internetan gratis.
  • Kamera 20 MP. What?? 20 MEGA PIXEL??? *histeris* tiba-tiba keinget kamera digital pertama punya Papa yang cuma 2 MP, hihihi.
  • Ga kalah penting juga ponsel ini ternyata ramah lingkungan!  Produk maupun kemasannya dapat didaur ulang 100 %!!!
Yang paling seru adalah fitur Live Tiles yang memungkinkan kita untuk tahu notifikasi dan update terbaru dari berbagai akun socmed yang kita miliki. Kita bisa menyesuaikan dengan kebutuhan  mana yang mau di-pin di situ. Kalo misalnya kita nge-pin email di homescreen-nya, ntar kalo ada email masuk langsung keliatan ada notifikasinya jadi bisa langsung di cek. Ngga pake ribet, masuk menu dulu, lalu ke browser, habis itu masuk ke akun. Halah kelamaan, keburu tawaran kerjaan disaut orang hehe.



Postingan ini diikutsertakan dalam #Honestly Giveaway Bersama Lumia

37 komentar:

  1. Pinjem dong fa lumianya....

    BalasHapus
  2. Aiih si Thifa.. udah mainan gadget ajaahh :D
    makasih udah ikutan ya mak irits.. muah

    BalasHapus
  3. Nanti jadi makin aktif Mak Irits. :D

    BalasHapus
  4. Hemmm harganya berapa ya mbak??

    BalasHapus
  5. beli, Maaakk. Bener tuh kata Lidya. Cocok buat Mak Irits :D

    BalasHapus
  6. masukkin wish list untuk lebaran :)

    BalasHapus
  7. It's not so easy to find useful information but this truly qualifies as one.
    Leaving will surely come back shortly and satisfied!

    my web blog ... 法拉盛小姐

    BalasHapus
  8. I recently could not keep without saying thankyou in the bottom of my heart after scanning this blog that is amazing!


    Feel free to surf to my blog car insurance teenage (jp7buy.com)

    BalasHapus
  9. I desired to take some time expressing my passion closer which great website!
    Caring it!

    My blog: decorciga.com

    BalasHapus
  10. This truly qualifies together, although it is not-so simple to
    find important material today. Leaving content and certainly
    will truly return quickly!

    Also visit my page car insurance comparison

    BalasHapus
  11. I'm officially pleased with this blog and I wanted to make an effort to thanks from my heart's underside!


    Feel free to surf to my page ... recette pour faire pousser les sourcils

    BalasHapus
  12. Whoa! I am actually clicked with by this blog and that I could say
    nothing less than I love it!

    my web site; http://cheapcarinsuranceauto.com/

    BalasHapus
  13. Spectacular! You never come by data similar to this quickly
    and I am not so ungrateful! Maintain it-up people!

    My web blog cheap car insurance quotes

    BalasHapus
  14. Only valuable data is provided by this blog and that
    I am checking to it-this instant! Thankyou guys!


    Here is my web blog: right policy; www.enjoy-everyday.com,

    BalasHapus
  15. I recently could not keep without saying thanks from your base of my heart
    after looking over this wonderful website!

    Also visit my site: Amazon iphone tripod adapter

    BalasHapus
  16. It is so difficult how to get bigger boobs find information that is useful but this
    truly qualifies as one. Leaving pleased and can surely comeback
    quickly!

    BalasHapus
  17. Stunning! That you do not come by information like this easily and I am so
    pleased! Keep it-up guys!

    Feel free to visit my web site :: cheapest auto insurance

    BalasHapus
  18. This web site gives only valuable information and I am
    subscribing to it this instant! Many thanks guys!


    Here is my web blog :: -

    BalasHapus
  19. Whoa! This website definitely presses with me
    and that I could say nothing significantly less than I enjoy it!


    Look at my weblog - rings carved (http://www.storrschurch.org/index.php/component/k2/itemlist/user/640872)

    BalasHapus
  20. After scanning this brilliant blog I just couldn't leave without saying many thanks from your base how to get alot of likes on facebook my heart!

    BalasHapus
  21. Spectacular! You don't come by information such as this easily and
    that I am pleased! Preserve it up people!

    My page solar water fountains - bbs.sbwxlm.com -

    BalasHapus
  22. I'm basically satisfied with this particular blog and
    that I desired to take some time to thanks from my heart's bottom!


    Feel free to visit my homepage; car insurance rates, ,

    BalasHapus
  23. Wow! I am actually clicked with by this blog
    and that I may claim nothing significantly less than I really like it!


    Feel free to surf to my website ... itets.ru ()

    BalasHapus
  24. That really worries me since I also read a story about teens being arrested for this because it's considered distributing child pornography.
    Interact with these technologies to gain a better understanding of your child's world.

    In the year 1969 Denmark was the first area to legalize
    porn videos, steps which quickly generated many other retail
    made porn material.

    Feel free to surf to my weblog หนังx

    BalasHapus
  25. Beautiful! That you do not come by information such as this easily and that I am thankful!
    Keep it-up folks!

    Feel free to surf to my web-site ... glucosamine chondroitin msm

    BalasHapus
  26. I'm basically pleased with this particular blog and that
    I desired to take the time to thanks in the underside of my heart!


    My web-site :: hong kong offers

    BalasHapus
  27. This definitely qualifies together, although it's so
    difficult to find valuable information today. Causing certainly will truly return soon and satisfied!


    Stop by my web blog ... hk offers

    BalasHapus
  28. I enjoy reading sites similar to this! Causes enlightened as
    well as me to experience a satisfying that is comfortable experience!

    Thank you so much!

    Feel free to surf to my page Jason Extreme Family Survival

    BalasHapus
  29. I wanted to make an effort to express my gratitude
    towards this blog that was awesome and you! Loving it!

    Also visit my page ... hk offers

    BalasHapus
  30. I really like reading blogs similar to this! Causes also and me to feel
    a cozy rewarding emotion educated! Thankyou so much!

    Look at my web page :: hk offers

    BalasHapus
  31. I simply could not keep without saying thank you from your underside of my heart,
    after reading this wonderful blog!

    Here is my blog post: tempting london deals (http://www.msr.gov.eg/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=71461)

    BalasHapus
  32. After looking over this amazing blog I simply couldn't keep without saying many thanks
    from the base of my heart!

    Feel free to visit my webpage - rental properties (http://www.galdent.cz/index.php/cz/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=97792)

    BalasHapus
  33. This website provides only important information and I am subscribing to it this instant!

    Many thanks people!

    Here is my site :: cash advance loan; bf02.bfit.jp,

    BalasHapus